Èxit de participació en el concurs per pintar un mural a Sant Feliu

Imprimeix

Més de 280 artistes internacionals s’han inscrit en la proposta gràfica que es realitzarà en la façana de la plaça de la Salut

Un total de 284 artistes de 42 països han formalitzat la seva candidatura per participar en el concurs promogut per l'Ajuntament de Sant Feliu, en què se seleccionarà la proposta gràfica que es farà en un mural de gran format (400 m2) sobre la façana d'un dels edificis de la plaça de la Salut. Aquesta actuació s'emmarca en el projecte d'obres de reforma de la plaça de la Salut que es va engegar a principis de febrer, i que juntament amb la remodelació de l'espai preveu la realització d'un mural que reti homenatge al moviment veïnal dels anys 70. D'entre totes les sol·licituds rebudes, se seleccionaran dotze finalistes, els quals hauran de presentar un esbós del mural que proposen.

febe6c27 52b2 4de3 b6b3 c1c276c7d20b

La proposta guanyadora, premiada amb 7.000 euros, serà un disseny original i inèdit i no haurà d'atemptar o vulnerar els drets humans, ni fomentar la violència o la discriminació per qualsevol motiu. L'artista o artistes seleccionats hauran de fer una residència artística per conèixer la ciutat i el context de la seva intervenció, i pintaran el mural durant la primavera de 2018. Tot el procés estarà coordinat per l'entitat Kaligrafics Sant Feliu i per Contorno Urbano, fundació dedicada a l'art urbà.


Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Sant Feliu