Castelldefels i Viladecans acolliran una nova edició d’'Escena 25'

Imprimeix

La campanya vol afavorir l’accés a espectacles de teatre, circ, dansa i concerts als joves d’entre 18 i 25 anys

El Departament de Cultura torna a endegar per cinquè any consecutiu una nova edició d'Escena 25, una campanya que vol afavorir l'accés a espectacles de teatre, circ, dansa i concerts als joves d'entre 18 i 25 anys. Eks espais del Baix Llobregat on es portarà a terme seran al Teatre Plaza de Castelldefels i l’Àtrium de Viladecans.

 DSC8873

Aquest any, el Teatre Plaza de Castelldefels se suma a aquesta iniciativa que facilita als joves l'accés a entrades per als espectacles durant els mesos d'octubre i novembre. La campanya permet també donar a conèixer entre els joves les programacions estables dels equipaments públics i privats.

Escena 25 facilita als joves uns preus especials, d'entre 3 i 10 euros, per assistir a espectacles d'arts escèniques o música en viu. Per tal de participar a Escena 25, els joves s'han d'inscriure a la plataforma www.escena25.cat on han de seleccionar i reservar els espectacles i concerts als quals vulguin assistir, comprar l'entrada i posteriorment recollir-la a la taquilla de l'equipament. El registre i la reserva es podrà realitzar fins al 31 d'octubre però se'n podrà gaudir fins al novembre. Els joves poden assistir als espectacles tantes vegades com vulguin.

Escena 25 vol crear les millors condicions que possibilitin l'accés dels joves a la cultura, en aquest cas, a les arts en viu; donar a conèixer la programació dels equipaments culturals i les polítiques de públics adreçades a aquest col·lectiu; conèixer les actuals preferències culturals dels joves per adaptar i orientar l'oferta, si s'escau, i finalment, crear i consolidar l'hàbit de gaudir de les arts escèniques i la música en viu.


Redacció / Fotos: Arxiu