Toni Albà donarà avui el tret de sortida a la Festa Major de Collbató

Imprimeix

Des d’avui i fins al proper 18 de setembre hi ha previst un ampli ventall d’activitats per a totes les edats

Avui comença la gran festa anual de Collbató, la Festa Major. I per a celebrar-ho, del 15 al 18 de setembre hi ha previst un ampli ventall d’actvitats. L’actor Toni Albà será l’encarregat, avui a les 20 hores i a la Plaça de l’Era, de fer el pregó de la Festa Major. Durant l’acte caricaturitzarà El rei, el Papa, Mourinho o Eduard Punset. Posteriorment, hi ha programada l’activitat El Seguici del Pastor (21.30h), i a les dotze de la nit Ràdio Flaixbac presenta la festa de referència de l’estiu amb el principals artistes de l’emissora i un espectacle audiovisual, Va Parir Tour.

Demà dissabte hi ha programades activitats esportives com el Campionat de Futbol Sala a la pista esportiva Can Dalmases, i en el mateix lloc es farà un espectacle de circ contemporani a càrrec de Circ Bover. Per als més petits hi ha programat la Festa de l’Escuma (11h) i a la tarda la Cercavila Popular (17.30h), Havaneres amb rom cremat (20h) i una Gimcana Jove Nocturna (20.30h). Per tancar la jornada, hi haurà ball amb The Papa’s and The Popos’s i l’espectacle La Loca Histeria (1,30h).

pintar mig

Diumenge començarà amb un Concurs de Dibuix Infantil a la Terrassa del Casinet (10h), un Vermut Popular (11.30h) i Castells (12h). A la tarda, hi haurà el Campionat de Bàsquet de 3x3 (17h). I per finalitzar, dilluns 18 de setembre, hi ha prevista l’actuació del Cor Inovyn al Casinet (12.30h) i s’organitzarà un dinar homenatge a la Gent Gran de Collbató (14h). Ja per finalitzar, a la tarda es farà la Festa Holi (17h), el Club de la Lectura Especial de Festa Major a càrrec de Rafael Nadal, que presntarà “Quan en dèiem xampany” (19h).

Ahir va començar el primer acte previst del programa de la Festa Major amb la inauguració de l'expo "Còmics i muntanya", a la Biblioteca. A més, XaviMountain, en Sergi Díaz, l'Edu Català i en Xavi Socias van mostrar aspectes d'aquesta pràctica esportiva amb molt d'humor.

Redacció / Fotos: Aj. Collbató