El Festival Al Carrer de Viladecans arriba a la vint-i-vuitena edició

Imprimeix

Enguany hi haurà 96 actuacions de 37 companyies que presentaran 38 espectacles diferents

Els dies 30 de juny i 1 i 2 de juliol Viladecans tornarà a viure una nova edició del Festival Internacional de Teatre Al Carrer. Enguany, el festival també participarà en la nova iniciativa de l’Ajuntament de dinamitzar la C-245 amb tallers.

El festival inclou 96 actuacions de 37 companyies que presentaran 38 espectacles diferents als carrers i places de la ciutat. Com ja és habitual, la programació fa un repàs de tot tipus de gèneres i formats, des d’instal·lacions lúdiques a dansa, passant per piromusicals o circ.

Bakhus

Entre les companyies internacionals que es podran veure en aquesta edició destaquen les franceses Bilbobasso (dansa i foc), Cie. Bakhus i Cie. Hors Surface (música i diferents formes de moviment) o els italians Luca & Tino (comèdia visual). La programació també tindrà una àmplia representació de propostes de Catalunya, on hi destaquen 'Démodés', una col·laboració de Cia. La Tal i Leandre, el circ de Psirc amb 'Acrometria', la poesia visual de Cia. Estampades amb 'Enfila SA', la dansa participativa de Quim Bigas i el seu 'Molar',  el clown de Toti Toronell amb 'Libél·lula' o el teatre amb elements de circ d’El lado oscuro de las flores, que presentarà a Viladecans la seva nova producció 'B U B B L E'

I com també és tradicional, les companyies de Viladecans tindran el seu espai al carrer de Sant Joan. Aquest any presentaran propostes la Cia. de dansa Anthurium, Street Style, Contacans, LeDanse Project i QuimBel-do.

Redacció / Fotos: Arxiu