Ràdio Molins de Rei va lliurar els seus premis

Imprimeix

Pere Vila (Trajectòria), Festival de Cinema de Terror (Cultura), Viu Molins de Rei (Innovació), PICAM (Valors), Pastisseria Arenas (Impuls), Xavi Díaz (Comunicació Miquel Armengol) van ser els guardonats a més de dos programes de l’emissora municipal

La Peni va acollir els Premis Ràdio Molins de Rei. Una gala musical, reivindicativa i emotiva on l’objectiu va ser reconèixer la feina i la dedicació d’aquells molinencs i molinenques que han destacat en iniciatives personals, benèfiques o professionals que han tingut un efecte positiu en tota la població de la vila. L’acte, que com cada any va ser conduïda pel personal de Ràdio Molins de Rei, també va comptar amb actuacions musicals d’Estel Tort i amb la Banda dels Premis.

Els premiats pel jurat de Ràdio Molins de Rei van ser pel Festival de Cinema de Terror (Premi Cultura), el diari digital Viu Molins de Rei (Premi Innovació), per l’entitat que lluita contra el càncer PICAM (Premi Valors) i per la Pastisseria Arenas (Premi Impuls). I com ja és habitual també es va reconèixer la tasca dels col·laboradors de la ràdio. El Premi Ràdio va ser pel programa Obrim els diumenges que condueix des de fa 10 temporades la família Garcia, i el Premi Micròfon va ser per la poetessa i conductora del programa Essències, Alexandra Morera.

El Premi Comunicació “Miquel Armengol” aquest any va recaure en el periodista molinenc Xavi Díaz Mallofré, que compta amb una llarga trajectòria en periodisme esportiu a Televisió Espanyola.

Pel que fa al premi Trajectòria, que s’atorga per votació popular, enguany va recaure en Pere Vila, que es va imposar a l’historiador Bartomeu Marti i a l’activista veïnal Angelina Llaveria. Pere Vila ha dedicat tota la seva vida a promoure i difondre el cinema a la vila, i va aprofitar el seu discurs per reivindicar la necessitat de reclamar espais permanents de projecció a Molins de Rei.

Redacció / Foto: Aj. Molins de Rei