L’Altraveu 2017 aplega uns 2.000 joves al Prat de Llobregat

Imprimeix

La festa, que ha arribat a la cinquena edició, ja està plenament consolidada es va celebrar als jardns de la Ribera

El festival Altraveu, que es va celebrar dissabte passat al Prat de Llobregat, va ser un gran èxit de participació i qualitat, amb la presència d’uns 2.000 joves que van gaudir de la proposta durant tota la jornada.

La festa va transcórrer amb un munt d’activitats de diversa tipologia, en un dia de sol al skateparc dels jardins de la Ribera. L'Altraveu es va allargar fins a la nit amb molta música i dj’s; fins i tot es va celebrar amb un dolç pastís l’aniversari del primer any de les pistes d’skate.

altraveu 2017 2

Unes 150 persones s'hi van implicar directament per per fer possible l’esdeveniment, ja fos amb exhibicions de ball, fent divulgació dels seus projectes, gestionant el servei de bar o actuant. En total hi van participar set entitats (ETC, AEiG Anton Vilà, CE Sant Pere i Sant Pau, Diables del Prat, Banu Prat i Inserción Socio-laboral Humildad), tres col·lectius, cinc grups de música i quatre persones a títol individual. 

Com en anteriors edicions, el festival es va dissenyar amb el grup de persones joves que hi han volgut col·laborar. Aquest grup de treball ha decidit la programació a partir del conjunt de propostes rebudes de forma oberta a través de diferents formularis.

Redacció / Fotos: Aj. El Prat de Llobregat