Els Manel presenten el seu últim disc a Sant Joan Despí

Imprimeix

La ciutat ja té a punt una intensa diada de Sant Jordi amb espais de jocs, tallers, actuacions, a més de llibres i roses

Aquest divendres 21 d'abril, els Manel presenten el seu últim disc Jo competeixo al públic santjoanenc al Teatre Mercè Rodoreda, en un concert que ha estat tot un èxit de venda amb les entrades ja exhaurides. Aquest espectacle dóna el tret de sortida d'un intens cap de setmana ple d'activitats per celebrar la Diada de Sant Jordi. 

Dissabte 22 els gegantons i els capgrossos es faran amb la ciutat en la X trobada de gegantons i capgrossos d'escoles i esplais, organitzada per la Colla de Geganters de Sant Joan Despí. Durant tot el dia els ciutadans i ciutadanes podran gaudir de moltes activitats, com el I concert de gralla, la cercavila de gegantons i capgrossos pels carrers del barri Centre, una mostra de ball de l'Esbart Dansaire i una actuació d'animació infantil. Aquest dissabte a les 18 hores també tindrà lloc la presentació de Dansa Jove Despí, el darrer projecte de l'associació Dansa Despí. A més, el Cor de la Flora organitza la tradicional cantada de caramelles, que recorrerà els carrers del barri Centre dissabte a partir de les 17 hores i diumenge a les 9 hores.

I el diumenge 23 d'abril, un any més, Sant Joan Despí s'omplirà de llibres, roses i moltes activitats per a petits i grans. A les places de Catalunya, d'Antonio Machado i de Maria Aurèlia Capmany hi haurà venda de roses i llibres durant tota la jornada, així com espais de contes, de jocs i de tallers al barri Centre i al barri de les Planes. Diferents autors i autores locals signaran els seus llibres a les parades de les biblioteques. Una altra activitat a destacar és una visita teatralitzada a la Torre de la Creu, de la mà d'un personatge que representa a Josep Maria Jujol.

No obstant, les activitats culturals i literàries de Sant Joan Despí no acaben amb Sant Jordi. Posteriorment podrem gaudir de diferents actes com l'Encuentro poético del libro y la rosa (24 d'abril) a càrrec del Círculo Artístico Literario Semillero Azul, una estona amb l'escriptor Andreu Martín (4 de maig) o el 40è Festival de Primavera de l'Esbart Dansaire (7 de maig).

Redacció / Foto: Arxiu