Una vintena d’artistes exposaran al 30è Saló de Primavera de Sant Feliu

Imprimeix

Com en les edicions anteriors, s'hi podran veure obres de diferents estils i disciplines artístiques, des de dibuixos, escultures, pintures, i també un muntatge en vídeo

La sala d’exposicions del Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat acollirà el proper divendres, 7 d'abril, a les 19 h, la inauguració del 30è Saló de Primavera del Cercle de Belles Arts. Aquesta mostra col·lectiva d'estil lliure aplegarà l'obra d'una vintena d'artistes vinculats al Cercle de Belles Arts, entitat que es dedica a la promoció de les arts plàstiques i a la difusió cultural i que es troba ubicada a l'Ateneu Santfeliuenc. L'exposició es podrà visitar fins al 30 d'abril, de dijous a dissabtes, de 18 a 20 h, i diumenges i festius, d'11 a 14 h. 

Luisa Elena Gámez, presidenta del Cercle de Belles Arts, explica que els artistes que participen "presenten les obres que consideren que els representa millor, no hi ha un tema, sinó que és totalment lliure". Com en les edicions anteriors, s'hi podran veure obres de diferents estils i disciplines artístiques, des de dibuixos, escultures, pintures, i també un muntatge en vídeo.

El Saló de Primavera ha esdevingut en les seves trenta edicions un espai de referència per conèixer la divergència d'estils, propostes i tendències dels artistes de la ciutat. Entre els autors i autores que exposen la seva obra hi ha tant persones aficionades com professionals que realitzen exposicions a nivell nacional.

Redacció / Foto: Aj. Sant Feliu