La XXXIII Exposició de Bolets torna a Esplugues

Imprimeix
El passat cap de setmana, malgrat la climatologia, però típica de la tardor i necessària per als bolets, va tenir lloc la 33a Exposició de Bolets al casal de Cultura Robert Brillas d'Esplugues. La mostra, que enguany arriba a la seva edició número 33, està formada pels exemplars recol·lectats per experts i socis de l'entitat. L'objectiu és aconseguir el màxim d'espècies possibles per a l'exposició, de manera que la recol·lecció es du a terme durant quatre dies en diversos llocs: la Garrotxa, el Gironès i el massís del Montseny.

L'Associació Amics de la Micologia d'Esplugues també organitza cursos d'introducció a la identificació de bolets comestibles de Catalunya i de les principals espècies tòxiques. Aquest any, l'encarregat d'impartir-lo ha estat Enric Gràcia Barba, biòleg professional conegut pel gran públic arran de la seva participació al programa de TV3 Caçadors de bolets.

Ramon Cervera Maurel                 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (Imatges: www.esplugues.cat)