La Passió d'Olesa 2017 aixeca el teló a la nova temporada

Imprimeix

La primera representació va aplegar prop dels 1.300 espectadors

Prop dels 1.300 espectadors, la majoria del municipi, van poder presenciar aquest passat diumenge 5 de març la primera representació de La Passió d’Olesa de Montserrat. Damunt l’escenari, els assistents hi han pogut observar un any més la proesa creada per centenars de persones que ajunten els seus esforços per aconseguir tirar endavant un dels espectacles teatrals més importants de Catalunya.

En aquest sentit, Ignasi Campmany, membre de l’equip artístic i escènic de La Passió d’Olesa, ha recalcat la importància de dedicar un any a la consolidació de les modificacions per tal que el públic ho vagi assimilant i vagi fent-se-les seves. Tot i així, ha volgut recordar que els espectadors que assisteixin aquest any a les representacions sí que podran veure moltes cares noves en papers destacats com els de Sant Joan, Sant Pere, la Mare de Déu o Judes. Uns canvis de cares que encara no s’han deixat veure en la primera representació de la temporada, però que faran el salt als escenaris durant els propers caps de setmana. De fet, aquestes flamants incorporacions vénen motivades pel fet que hi ha actors que l’any que ve ja han anunciat que no seguiran en el seu paper.

passsio 2

Pel president de l’entitat, Sam Carrique, l’objectiu de cara a aquesta temporada és poder mantenir el ritme d’espectadors registrat els darrers anys i fins i tot incrementar-lo, per poder abaixar el teló un cop més registrant al voltant de 7.000 espectadors. Segons Carrique, l’ingredient per tal de fer-ho possible és principalment seguir oferint un bon espectacle, però també compaginar-ho amb un bon mecanisme publicitari.

Com és tradició, la temporada de La Passió d’Olesa finalitzarà l’1 de maig i enguany se’n faran un total de nou representacions: els dies 5, 12 i 26 de març al matí (i el 18 a la tarda); els dies 2 i 14 d’abril al matí (i 8 i 22 a la tarda); i per últim, el dia 1 de maig, la darrera representació en horari de matí. L’entrada és gratuïta per als menors de 7 anys. Hi ha preus especials i descomptes que es poden consultar al web de La Passió d’Olesa: www.lapassio.cat.

Redacció / Fotos: Aj. Olesa de Montserrat