El Museu de Gavà acollirà una exposició dedicada a Indiana Jones

Imprimeix

La mostra, que s’inaugurarà el 17 de febrer, es complementarà amb tallers adreçats a infants i projeccions familiars

El Museu de Gavà inaugurarà el proper 17 de febrer l’exposició A la recerca dels tresors perduts. Homenatge a l’arqueòleg cinematogràfic Indiana Jones, que romandrà oberta fins al 26 de març. Una mostra per celebrar el trenta-cinquè aniversari de l’estrena de la primera pel·lícula de la saga d’Indiana Jones, A la recerca de l’arca perduda.

Amb motiu de l’exposició, que compta amb el suport del Museu d’Ar­queologia de Catalunya-Arqueoxarxa, el Museu es transformarà en l’Hangar 51. En aquest magatzem els nord-americans hi amaguen alguns dels tresors arqueològics més misteriosos de la història, com ara el Sant Graal, el Capçal de Ra o la Calavera de Cristall. Les persones que visitin l’exposició hauran de posar-se a la pell d’un veritable arqueòleg i descobrir què hi ha de veritat i què de ficció en cadascuna d’aquestes troballes. Tot plegat amb l’ajuda d’en Rubén, comissari de l’exposició, que farà de guia per als aprenents d’arqueòleg més intrèpids.

Altres activitats paral·leles

A més de l’exposició hi haurà altres actes inspirats en l’univers cinematogràfic d’Indiana Jones. Diumenge 19 de febrer, a les 11.30 h, al Museu de Gavà es farà el taller familiar L’arqueòleg, un detectiu del passat. Vine al Museu a fer d’Indiana Jones. És gratuït, està dreçat a infants a partir de 7 anys i cal fer reserva prèvia al 93 263 96 50. El mateix diumenge, a partir de les 18 hores, es projectarà a l’Espai Maragall “En busca del arca perdida”.El 12 de març, a les 11 h, es farà un altre taller familiar al Museu: Món funerari: un mètode d’excavació diferent i el 18 de març l’activitat Escape Lab Indiana Jones al Museu.

Final del formulario

Redacció / Foto: Aj. Gavà