El món casteller s’aplega a Cornellà per jugar a futbol

Imprimeix

Trenta-dues colles castelleres d’arreu de Catalunya han confirmat la seva participació en la setzena edició d’aquest torneig

Els propers 28 i 29 de gener el món casteller català té una cita a Cornellà de Llobregat per participar en el Torneig de Futbol Casteller, que enguany arriba a la seva setzena edició. Els Castellers de Cornellà seran els amfitrions d’aquest esdeveniment esportiu que aplegarà un total de trenta-dues colles castelleres d’arreu de Catalunya.

Els partits es celebraran a un en diferents escenaris triats per la seva proximitat a Fira de Cornellà on hi ha previst una festa nocturna dissabte 28 gener. El Parc Esportiu Llobregat acollirà diumenge 29 gener les colles finalistes que jugaran les semifinals i finals.

La competició se celebrarà sota el model Juga Verd Play, una iniciativa comarcal que promou valors positius al voltant de l’esport. “Els Castellers de Cornellà, que fa vint-i-cinc anys que alcen castells a la ciutat, volen presentar l’esport com una eina de germanor entre les colles participants”, expliquen des de l’entitat.

Redacció / Foto: Castellers de Cornellà