L’Esbart Vila d’Esplugues amb el 30è aniversari de la llar d’infants El Sucre

Imprimeix
El proper dissabte 22 d’octubre l’Esbart Vila d’Esplugues, amb la seva secció infantil, participarà en els actes de commemoració del 30è aniversari d’aquest centre educatiu espluguenc. L’Esbart Vila d’Esplugues, des de 1985 “és modest en mitjans, però ambiciós en objectius, recuperant, conservant i fent difusió de danses i músiques tradicionals pròpies” segons ens comenta Antoni Haro, president de l’esbart. L’endemà, 23 d’octubre, participaran a la 12a Trobada d’Esbarts La Marina, amb la col·laboració, a més de l’esmentada secció infantil, de la secció juvenil i el cos de dansa, amb el grup de pares i mares.

/>

L’Esbart Vila d’Esplugues, va celebrar el seu 25è aniversari el 2010 i ha rebut el Premi Pont d'Esplugues a la millor activitat associativa aquest any. Antoni Haro també ens fa un reconeixement a totes les persones que durant més de 25 anys han col·laborat amb l'esbart “amb especial menció a Sergi Castro per la seva llarga trajectòria i la seva tasca actual com a secretari de l’esbart i les seves tasques de ‘community management’ del mateix”.

Finalment, Antoni Haro, en declaracions exclusives a La Premsa Del Baix, afegeix que “els nostres objectius a l’àrea metropolitana no són senzills d’assolir, però estem fent gaudir de la dansa a milers de ciutadans, amb xifres ‘récord’ de públic a l’espectacle musical La Llegenda de Sant Jordi i a la Ballada de Festa Major, amb una mitjana d’assistència de 2.000 persones i estem integrant a nous catalans vinguts, no només de la resta de l'estat, sinó també de l'estranger”.

Ramon Cervera Maurel              Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

(Imatges: Esbart Vila d'Esplugues)