Sant Vicenç dels Horts, preparat per a la Cavalcada de Reis més antiga

Imprimeix

Enguany se celebra la seva cent vint-i-unena edició amb novetats en el seu recorregut

Sant Vicenç dels Horts ja viu amb intensitat els dies previs a la Cavalcada de Reis que se celebrarà el proper 5 de gener, a partir de les 18 hores. Aquest any arriba a la seva 121a edició, una de les més antigues de les que es té constància a Catalunya. La primera es va celebrar en el municipi l’any 1896.

Enguany produiran novetats en el recorregut, per motius de seguretat i mobilitat, i també en l’entorn de la Casa de la Vila, atès que Ses Majestats els Reis Mags d’Orient estrenaran la nova entrada de l’edifici consistorial. El recorregut de la cavalcada serà el següent: sortida de la plaça de la Vila, recorregut pels carrers de Rafael Casanova, d’Anselm Clavé, de Sant Josep, del Riu, de Barcelona, de Llobregat, de Mossèn Jacint Verdaguer, de Sant Miquel, d’Anselm Clavé, de Sant Josep, i arribada a l’avinguda de Torrelles, on s’acabarà la cavalcada

El cartell

El dibuix d’una alumna de 4t de l’Escola La Immaculada, Laia Fernández, ha estat la imatge escollida per la Comissió de la Cavalcada per il·lustrar el cartell per a aquest 2017. La Laia Fernández, juntament amb les altres dues finalistes de la selecció, Meritxell Trabazo Ferrer, de 5è A de l’Escola Sant Vicenç, i Mireia Linares Pedraza, de 3r B de l’Escola Joan Juncadella, acompanyaran a l’alcaldessa Maite Aymerich, i tindran l’honor de rebre a Ses Majestats i lliurar-los la clau de les cases de Sant Vicenç dels Horts, a la Casa de la Vila.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts