Sant Feliu acollirà una exposició col·lectiva de pessebres i diorames

Imprimeix

Organitzada per l’Agrupació Pessebrista s’inaugurarà el 23 de desembre fins al 8 de gener al Palau Falguera

Aquest divendres 23 de desembre, a les 20 hores, s'inaugurarà al Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat seixanta-quatrena exposició col·lectiva de pessebres i diorames organitzada per l’Agrupació Pessebrista.

L'exposició, que estarà oberta al públic fins al 8 de gener de 2017, presentarà més d'una vintena de pessebres i diorames (pessebres construïts dins d'una caixa) amb diferents escenes relacionades amb el Nadal que han construït artesanalment els membres de l'Agrupació Pessebrista. Entre els treballs hi ha una dotzena de pessebres fets pels infants i joves que han participat en l'Escola de Pessebres organitzada per l'entitat, a més de les composicions dels adults que fa temps que pertanyen a l'associació. 

Al marge dels pessebres individuals, l'exposició inclourà també un pessebre social, de grans dimensions, el qual ha estat fet conjuntament per quatre o cinc dels membres de l'Agrupació. El pessebre reprodueix diferents passatges de la muntanya de Montserrat, en una composició lliure ideada pels pessebristes de Sant Feliu de Llobregat, en la qual ja van començar a treballar a l'estiu, ja que la feina dels pessebristes és molt laboriosa. Tot i això, des de l'entitat es destaca que fer pessebres i diorames "està a l'abast de tothom".  L'exposició també comptarà amb un pessebre típic català, fet amb molsa, que s'instal·larà al bell mig de la sala. 

L'entrada a l'exposició és gratuïta i els horaris d'obertura són els dies laborables, de 18 a 20 h; dissabtes i festius, de 12 a 14 h i de 18 a 20 h. El 25 de desembre la sala estarà oberta de 12 a 14 h, i els dies 1 i 6 de gener, de 18 a 20 h. 

Redacció / Foto: Aj. Sant Feliu de Llobregat