El patrimoni de Gavà ja és accessible des del mòbil

Imprimeix

L’Ajuntament, que ha posat en marxa el projecte “Petjades amb història” ha instal·lat plaques interactives amb codis QR a trenta espais i edificis històrics de la ciutat

L’Ajuntament de Gavà ha impulsat el projecte “Petjades amb Història” amb què se senyalitzen trenta espais i edificis històrics de Gavà amb plaques interactives. Aquestes plaques compten amb codis QR que ofereixen a l’usuari informació històrica de cadascuna de les localitzacions. Gràcies a aquesta iniciativa, els usuaris podran conèixer amb la història de llocs emblemàtics de Gavà com la Torre Lluc, la Font Groga o el Parc Arqueològic.

Col·labora la Diputació

Aquesta iniciativa, que compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, pretén posar en valor el patrimoni històric de la ciutat de Gavà. El regidor delegat de Cultura, Esports i Mediació, German Barrena, ha explicat que “els codis QR, a través del mòbil, portaran l’usuari a un lloc web. La pàgina oferirà informació detallada sobre els equipaments històrics, així com fotografies antigues d’aquests indrets amb una breu història del lloc. A més, comptarà amb un mapa interactiu on estan indicats els trenta espais emblemàtics de la ciutat.”

El Primer tinent d'alcalde i president de l’Àmbit de Benestar i Acció Social, Miquel Àngel Díaz, ha manifestat que “des de l’Ajuntament treballem per fer divulgació del ric patrimoni històric i natural de la ciutat. En aquest senti, tan important és conservar els edificis i els equipaments vinculats amb la història com fer divulgació i promoció per tal que la ciutadania els conegui i els senti com a propis.”

Redacció / Foto: Aj. Gavà