La Inestable Ceretana, triomfadora del Concurs de Teatre Amateur d’Olesa

Imprimeix

L’obra “Dotze sense pietat” va aconseguir els principals premis del certamen d’’enguany

Es va donar a conèixer els guanyadors de la trenta-dosena edició del Concurs de Teatre Amateur Vila d’Olesa. L’obra “Dotze sense pietat”, del Grup Inestable Ceretana de Teatre de Puigcerdà, va ser el gran triomfador d’aquest any conquerint els premis principals. El grup teatral va rebre el premi de votació popular, el del jurat juvenil, el de millor muntatge, millor grup i millor direcció; a banda de tres premis d’interpretació.

Al sopar i l'entrega de premis també hi va assistir el regidor de cultura, Xavier Rota, qui va voler agrair als participants voler formar part d’aquest concurs de teatre i ajudar així a fer-lo més gran, però també va voler agrair als organitzadors la important tasca que fan per la cultura en el municipi baixllobregatí.

Finalment, i ja en el torn de les valoracions, el President de la UEC, Felip Carreras, agraïa a tots els que han fet possible aquesta trenta-dosena edició del concurs de teatre, però alhora recordava que l’any vinent s’han de celebrar eleccions a la junta de l’entitat. I en aquest sentit mostrava la voluntat d’ajudar en la creació d’un nou equip directiu, per bé que assegurava que sempre estarien al costat de l’entitat i, si s’escau, tornarien a presentar candidatura. Però més enllà d’això, i centrats en el concurs de teatre, per Carreras el principal objectiu no és altre que fer teatre. També va assegurar que el volum de públic s’ha vist reduit de manera important els darrers anys, per bé que darrerament s’ha notat un lleu repunt.

Redacció / Foto: Aj. Olesa de Montserrat