Concert solidari contra la pobresa infantil a Sant Feliu de Llobregat

Imprimeix

Se celebrarà a la Catedral de Sant Llorenç i forma part del cicle que organitza la Fundació Música Solidaria durant el 2016 per tot Catalunya

El proper dissabte 17 de desembre, a les 18.30 h, el Cor i Orquestra UNESCO de Barcelona presentarà una de les obres més emblemàtiques de la història de la música, el Messies de G.F. Händel, a la Catedral de Sant Llorenç. Serà el vint-i-dosè concert solidari del cicle de 24 que la Fundació Música Solidària ha organitzat durant el 2016 per tot Catalunya en el marc del cicle 'Música contra la pobresa infantil'.

El concert estarà interpretat pel Cor i l'Orquestra UNESCO Barcelona i quatre solistes d'alt nivell com Maria Mateu, Marisa Roca, Beñat Eguiarte i Pau Bordas sota la direcció de Gonçal Comellas, un dels violinistes de més projecció de Catalunya.

Els beneficis es destinaran als programes de família i infància que Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat desenvolupa a les comarques del Baix Llobregat, Alt Penedès, Garraf i part de l'Anoia.

Les entrades, a un preu de 20 €, es poden comprar a través del web www.ticketea.com o als comerços següents de Sant Feliu: Mas Tres (c/ Pi i Margall, 1), Flors Núria Armengol (c/ Laureà Miró, 141), Ca la Maite. Dietètica (c/ Rectoria, 10) i Llibreria Ossó (c/ Laureà Miró, 161).

Fila 0

També s'ha habilitat una fila 0 per a persones i entitats que vulguin fer la seva aportació independentment d'assistir al concert. Els donatius es poden fer al número de compte 0182-1799-29-0200018386.

Redacció / Foto: Toni Fontenla