Can Castells Centre d'Art obre una nova etapa

Imprimeix

El centre cultural santboià, que vol ser un referent de l'art comunitari, estrena l'acrònim CCAA i inaugura l'exposició 'Patrimoni Humà, Patrimoni Públic'

El centre cultural santboià, Can Castells Centre d’Art, dedicat a l'art contemporani estrena acrònim (CCCA) i dóna el tret de sortida a una aposta per propostes d'arts visuals més participatives, properes i obertes a la ciutadania.

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, va presentar la nova etapa del CCCA en un acte públic. El CCCA vol potenciar l'aprenentatge artístic i esdevenir un referent comarcal de l'art comunitari. Can Castells impulsarà a partir d'ara la interacció entre creadors i col·lectius que treballen a la ciutat baixllobregatina.

Durant l'acte es va presentar l'exposició "Patrimoni Humà i Patrimoni Public", que barreja peces del fons d'art municipal de reconeguts artistes com Chillida, Tàpies, Plensa, Miró o Guinovart , entre altres, amb obres d'artistes de la ciutat. L'objectiu és demostrar que en moltes ocasions l'enriquiment cultural és el resultat del treball col·lectiu.

El comissari de l'exposició, que es podrà veure fins al 3 de març i anirà acompanyada d'activitats que es donaran a conèixer properament, és el pintor i escultor santboià Manuel Morales.

Redacció / Foto: Aj. Sant Boi de Llobregat