El Concurs de Relats Breus per a Dones Joana Raspall ja té guanyadores

Imprimeix

Montserrat Margenat, en llengua catalana, i Yose Álvarez-Mesa, en castellana, van rebre el primer premi de la dotzena edició del certamen literari

L'Ateneu Santfeliuenc va acollir el lliurament de premis del dotzè Concurs de Relats Breus per a Dones Joana Raspall, organitzat pel Casal de la Dona de Sant Feliu amb la col·laboració de l'Ajuntament, l'Ateneu i el Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat.

En l'edició d'aquest 2016 s'han presentat al certamen onze treballs en llengua catalana i onze en castellana. El primer premi en català ha estat per al relat "Nou començament", de Montserrat Margenat; el segon per "Poderós?",d'Anabel López, i el tercer per "Bessons", d'Anna López. En castellà, la guanyadora ha estat l'obra "Tasanee", de Yose Álvarez-Mesa; el segon conte premiat ha estat "Interiores", de M. Àngels Portugués, i el tercer, "Calcetines de colores", de Gloria Olivella.

El jurat del concurs, format per l'escriptora Maite Carranza, així com per Mari Luz Morales, Esther Hachuel, Conxita Sánchez i Conxita Fernández, ha tingut en compte que els relats utilitzin llenguatge no sexista i que no reprodueixin els estereotips masculins i femenins tradicionals.

El Concurs de Relats Breus per a Dones Joana Raspall se celebra en el marc de les XXV Jornades de Tardor contra la Violència Masclista, que té lloc al municipi del 17 al 27 de novembre. 

Redacció / Foto: Aj. Sant Feliu de Llobregat