També està previst la participació de Riu

Música a Sant Boi per dir no a la violència masclista

Imprimeix

Es presentarà un CD fet per artistes i grups locals obre els actes del Dia Internacional contra la Violència Masclista

La plaça de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat será escenari de la presentació, el proper diumenge 20 de novembre a les 12 hores, d’un disc copacte (CD) produït amb peces del concert que artistes i grups locals van fer fa un any en el marc de la commemoració del Dia Internacional contra la Violència Masclista.

El concert de presentació d'aquest treball discogràfic comptarà amb les actuacions de bona part dels artistes que han intervingut en la seva elaboració: Molsa, Big Band Cultura F, Maria Martí, Chet (segon classificat al Sona9 enguany), Coet, Yellowstone, Riu, Grego Petróleo & Friends i Cysko Muñoz. A l'acte, que serà presentat per la periodista musical Marta Salicrú, assistirà l'alcaldessa, Lluïsa Moret, i la tinenta d'alcaldia d'Igualtat, Laura Solís. La presentació finalitzarà amb la lectura del Manifest commemoratiu.

Les persones assistents rebran un exemplar del CD i seran convidades a escriure un missatge en el marc de la campanya Això no és amor que ajudi a la conscienciació de la necessitat d'acabar amb la forma més intolerable de discriminació de gènere.

A partir del dia 21 de novembre, els discos compactes es podran recollir al Centre de Recursos i Documentació de les Dones (CRDD) i al Centre d'Informació Juvenil El Punt de Can Massallera.

Redacció / Foto: Riu-Carles Rodríguez