Foto de família dels guanyadors i finalistes en cada un dels premis

La meteoròloga molinenca Mònica Usart, 'Personalitat Baixllobregatina' 2016

Imprimeix

El Teatre Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí va acollir ahir la nit el lliurament dels Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat que atorga el Centre d'Estudis Comarcals

El Teatre Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí va ser l’escenari del lliurament de la novena edició dels Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat que atorga el Centre d'Estudis Comarcals cada dos anys. Aquests guardons premien la feina de persones i entitats en 13 categories dels àmbits  de les arts, el coneixement i la innovació, l'entorn i la sostenibilitat, la cohesió social i territorial i el compromís cívic.

Durant el lliurament, que ha comptat amb una nodrida representació de personalitats del món polític, cultural, associatiu, empresarial, etc. del Baix Llobregat, s'ha fet entrega també del premi a la 'Personalitat Baixllobregatina' 2016 que ha recollit la molinenca Mònica Usart, meteoròloga de 8TV, RAC 1 i RAC 105. Aquest premi ha estat escollit per votació popular en Internet on optaven també els cantants cornellanencs Estopa. Enguany s'han presentat 90 candidatures.

Els premiats de la IX edició dels Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat han estat:

Redacció / Foto: CECBLL