Es presenta el V Tast d'Espectacles de La Xarxa a Sant Feliu

Imprimeix

S’emmarca dins la celebració de la Festa de la Tardor de la Fundació Xarxa

La Fundació Xarxa, dedicada a la programació i difusió de teatre infantil i familiar de Catalunya, va presentar al Palau Falguera el programa de la cinquena edició del Tast d'Espectacles Familiars, que se celebrarà a Sant Feliu de Llobregat el proper dissabte 19 de novembre al llarg de tot el dia.

El Tast d'espectacles és una mostra de teatre de companyies professionals que representaran un fragment breu de cada espectacle. El Tast s'emmarca dins la celebració de la Festa de Tardor de la Fundació Xarxa, el circuit de programacions familiars més important de Catalunya, on les poblacions associades programen mig miler d'espectacles l'any aportant més de 120.000 espectadors anuals. Ara el Tast d'Espectacles forma part de la Festa de Tardor que, després de 18 anys essent itinerant i organitzada per diferents poblacions Xarxa passa a celebrar-se, de forma permanent, a Sant Feliu de Llobregat, potenciant d'aquesta manera la trobada de voluntaris amb els professionals i companyies participants al Tast d'espectacles.

La jornada del proper dia 19 de novembre és una trobada amb la participació de tots els grups xarxa de Catalunya però també oberta a tot el públic que desitgi gaudir dels espectacles que es podran veure durant tot el dia. Tots ells de companyies professionals del país.

Redacció / Foto: Aj. Sant Feliu de Llobregat