El món del grafitti té una cita a Sant Feliu de Llobregat

Imprimeix

Demà dissabte se celebra la desena edició de 'Válvulas y ritmos' que omplirà la ciutat de grafittis i música

Aquest dissabte 5 de novembre se celebrarà la desena edició de “Válvulas i Ritmos”, una iniciativa que engloba diferents activitats de caràcter artístic i cultural relacionades amb el món del grafitti i la música i que són obertes i gratuïtes per a tothom. L'activitat, que es desenvolupa en diferents escenaris, inclou un taller de grafitti infantil a càrrec de l'artista local Mònica Vallhizán que es durà a terme el dissabte, d'11 a 13.30 h, al carrer de Constitució amb Sànson.

A més, a la confluència entre Constitució i Sànson, just darrere de l'skateparc, hi haurà una quarantena d'artistes que faran una exhibició del seu art a través del grafitti. Els participants en la sessió començaran a pintar a les 10 h del matí i treballaran aproximadament fins a les 19 h. També hi haurà un taller de pintar taules d'skate i al llarg de la jornada una exhibició de dj's amenitzarà la feina dels artistes amb música en directe.

Un altre dels murs que s'omplirà de grafits serà el de la rambla Marquesa de Castellbell, a l'aparcament on hi havia l'antic camp de futbol. Cal destacar que les activitats de 'Válvulas y Ritmos' estan organitzades per l'associació KGS Kaligrafics, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Feliu i Voluntaris de Sant Feliu.

Redacció / Foto: Aj. Sant Feliu de Llobregat