Molins de Rei ret homenatge al grup musical Els Dracs

Imprimeix

S’ha inaugurat una exposició a la capella del Palau dels Requesens en el cinquantè aniversari del seu naixement coincidint amb l'inici de la Festa Major.

Ningú dubta de que Els Dracs van ser un dels grups musicals fonamentals en la història de la música en català i Molins de Rei, la vila on va sorgir el grup, els hi ha volgut retre homenatge en el 50è aniversari del seu naixement. La capella del Palau dels Requesens, recuperada recentment en el marc del projecte de rehabilitació gradual d’aquest edifici emblemàtic, ha estat habilitada per a l’ocasió i acull l’exposició titulada Els Dracs, una història de Pop Rock, que és el primer d’un seguit d’activitats a l’entorn d’aquest grup. En aquest nou espai expositiu, els visitants hi trobaran un recull de discos, cartells, revistes, diaris, fullets, cròniques, fotografies, instruments, roba, etc. L’exposició es va inaugurar dilluns i va comptar amb la presència dels membres del grup i de la cantant Núria Feliu.

Pregoners de la Festa Major

El recorregut per la història del grup continuarà dimecres 28, quan Els Dracs faran el pregó de la Festa Major. El dissabte 1 d’octubre, tindrà lloc un concert homenatge que comptarà amb la participació de membres de destacats grups musicals catalans com Els Pets, Sopa de Cabra o Elèctrica Dharma. Les activitats entorn d’Els Dracs finalitzaran amb quatre xerrades sobre la importància del grup en la història del país. 

Redacció / Foto: Aj. Molins de Rei