Quatre localitats del Baix participen en el “Lletra a lletra fem municipi”

Imprimeix

Abrera, Begues, El Papiol i Vallirana participaran en un projecte que posarà en pràctica les diferents dimensions de la competència lingüística a partir de quatre autores.

Dotze municipis de la demarcació de Barcelona entre els quals es troba Abrera, Begues, El Papiol i Vallirana participaran en la quarta edició del projecte “Lletra a lletra fem municipi” de la mà de les seves biblioteques municipals i centres educatius.

Els alumnes participants dels centres educatius de primària, secundària, PFI i formació d'adults posaran en pràctica les diferents dimensions de la competència lingüística a partir de les quatre autores seleccionades Lola Anglada, Maria Bardal, Joana Raspall i Mercè Rodoreda). A través de la il·lustració, la poesia, la novel·la, l'assaig, les autores han deixat un patrimoni literari de gran interès per a l'aprenentatge de les competències lingüístiques.

El treball a l'aula es complementarà amb sessions especials conduïdes per dues persones que les dinamitzaran, actuacions que docents i centres educatius proposin realitzar, visites, activitats a la biblioteca municipal i una visita a la Biblioteca de Catalunya. La cloenda del projecte es realitzarà a cadascun dels municipis amb una presentació pública del procés realitzat.

Redacció / Foto: Diputació de Barcelona