L’Ajuntament Sant Feliu proposa descobrir la ruta modernista de la ciutat

Imprimeix

El municipi participarà aquest cap de setmana a les Jornades Europees del Patrimoni.

Aquest cap de setmana se celebra una nova edició de les Jornades Europees del Patriomi, iniciativa que se celebra arreu d'Europa entre setembre i octubre amb l'objectiu d'organitzar activitats per apropar a la ciutadania les riqueses del patrimoni cultural.

Les activitats que Sant Feliu ofereix en el marc de les Jornades Europees del Patrimoni inclouen una visita guiada a la ruta modernista de la ciutat, que tindrà lloc el dissabte 17 de setembre, a les 13 hores, així com dues activitats per al diumenge 18 de setembre. En concret, el diumenge, a les 12 h, tindrà lloc una visita guiada al Palau Falguera i, a les 13 h, es farà una altra visita guiada per descobrir el patrimoni modernista de la ciutat.

D'altra banda, la ruta modernista de Sant Feliu proposa conèixer més de 25 espais, entre els quals destaquen diverses cases del passeig Nadal, el carrer Joan Maragall o el passeig Bertrand, així com la plaça de l'Estació o el cementiri municipal, entre d'altres. Al web www.santfeliu.cat/ruta es poden consultar els continguts audiovisuals de la ruta. Per exemple, utilitzant la tecnologia de Realitat Augmentada (RA), es poden visualitzar els punts de la ruta des d'un dispositiu mòbil amb (smartphone o tablet) amb informació addicional sobre la pantalla.

Sant Feliu, les activitats estan organitzades per l'Ajuntament i el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat.

Redacció / Foto: Arxiu