Sant Vicençs dels Horts, capital del pop-rock independent

Imprimeix
Aquest dissabte acull el Fun Festival, amb Mujeres, Pastora, Delafé y Las Flores Azules i Mazoni 

El Fun Festival és una de les cites imprescindibles de la música independent al Baix Llobregat i a la província de Barcelona.

El cartell incorpora propostes sorgides de l’escena musical catalana i estatal independent.

El proper dissabte 1 d’octubre actuaran a Sant Vicençs dels Horts quatre bandes de referència del panorama del moment: Pastora, Delafé y Las Flores Azules, Mujeres, Mazoni i les sessions de DJ de Love of Lesbian.

Quart disc de Pastora

El grup Pastora presentarà a Sant Vicenç el seu nou treball, Un viaje en noria (UVEN), el quart àlbum de la formació.

El trio format per Dolo Beltrán (originària de Ciutat Cooperativa, Sant Boi de Llobregat), Caïm Riba i Pauet Riba oferiran els temes de sempre i també les peces eclèctiques de l’últim treball, on els ritmes electrònicsque els caracteritzen s’alien amb els sons acústics, segons han explicat a aquesta web fonts municipals aquest dimecres.

Delafé y Las Flores Azules

Delafé y Las Flores Azules, amb cançons com Ciudadanos de un lugar llamado mundo,que se sent en l’anunci d’estiu d’una coneguda marca de cervesa, serà un altre dels grups més esperats pel públic.

I especialment emotiva serà, un cop més, la intervenció dels DJ de Love of Lesbian, formació de Sant Vicenç dels Horts que, després de deixar l'anglès i passar a escriure en la seva llengua materna, van donar un enorme salt de popularitat dins del circuit 'indie' espanyol.

Mujeres

Mujeres és un quartet de Barcelona que aposta pel punk-rock més brut i directe. Els seus concerts s'han guanyat una fama -merescuda- d'incendiaris i macarres. Actualment treballen en el que serà el seu segon disc, que sortirà amb Sones al febrer.

El festival ha contribuït a promoure diversos grups que avui tenen una destacable repercussió nacional i internacional, com Love of Lesbian, Maika Makovsky, Nudozurdo o Very Pomelo, entre d'altres.

Redacció   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.   Foto:  Mujeres