Es lliuren els primers premis de recerca Vila d’Esparreguera

Imprimeix

Marc Félez Navarro, Gemma Serrano Codina, Laura Roig Casanovas i Àngel Manuel Hernández Cardona són els quatre premiats.

La sala d’actes de Can Pasqual va acollir la primera edició del premi de Recerca Vila d’Esparreguera 2016. Un acte presidit per l’alcalde, Eduard Rivas, la regidora de Memòria Històrica, Mariona Masferrer, el regidor de Joventut, Emmanuel Ortí, i l’arxivera municipal, Rosa Maria Codina.

Els guardons

En la categoria tercer i quart d’ESO va guanyar el treball presentat per Marc Félez Navarro i Gemma Serrano Codina, alumnes de l’Institut El Cairat, que portava per títol “El patrimoni industrial, científic i tecnològic d’Esparreguera i la difusió i coneixement entre la ciutadania”. Les tutores del treball han estat Carme Piqué i Marisa Salgado.

En la categoria Batxillerat va guanyar el treball presentat per Laura Roig Casanovas, alumna de l’Institut El Cairat, que portava per títol “Repressió del català, aprenentatge en castellà”. La tutora ha estat Sagrari Fernández.

En la categoria Adults va guanyar el treball presentat per Àngel Manuel Hernández Cardona, que portava per títol “Els metges del balneari de la Puda de Montserrat”.

Redacció / Foto: Aj. Esparreguera