Nova direcció en els Serveis Territorials d’Ensenyament del Baix Llobregat

Imprimeix

La consellera d'Ensenyament presidirà demà la presa de possessió de Núria Vallduriola, que substitueix en el càrrec a Josep Maria Pérez.

La consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, presidirà demà divendres la presa de possessió de la nova directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Baix Llobregat, Núria Vallduriola, que substitueix en el càrrec a Josep Maria Pérez. L’acte tindrà lloc a partir de les 12h a la seu del Departament d'Ensenyament al Baix Llobregat. També hi assistirà el delegat del Govern a Barcelona, Miquel Àngel Escobar, i la secretària general del Departament d’Ensenyament, M. Jesús Mier.

Currículum

Núria Vallduriola, nascuda a Barcelona el 1964, és diplomada en l’especialitat de Matemàtiques i Ciències Naturals de Magisteri i llicenciada en Psicopedagogia, i és professora de secundària de l’especialitat d’orientació educativa. Des de juliol de 2007 fins a data d’avui ha estat directora de l’Institut Torre Roja de Viladecans, centre en què es va incorporar el curs 2000-2001 com a psicopedagoga i on ha ocupat diferents càrrecs.

La nova directora dels Serveis Territorials al Baix Llobregat és formadora del Departament d’equips directius de primària i secundària sobre l’escola inclusiva, i també ha estat autora i formadora telemàtica en el mateix àmbit. Així mateix, és consultora del màster de formació del professorat d’educació secundària i batxillerat, formació professional i ensenyaments de règim especial de la UOC-UPF, i tutora del màster i els postgraus de dificultats d'aprenentatge i trastorns del llenguatge de la UOC. També ha estat professora i autora de materials impartits per l’IOC i és col·laboradora de la Universitat Ramón Llull en el màster de psicopedagogia.

En l’àmbit educatiu, també ha treballat com a docent en diferents escoles concertades del 1988 al 1992, com a mestra i psicopedagoga en centres i serveis educatius públics de 1992 al 1995 i ha estat professora del Programa de Compensatòria del Departament d’Ensenyament de les zones de Viladecans, Gavà, Sant Climent i Begues fins al curs 2000.

Redacció / Foto: Arxiu