Sant Feliu es converteix en la capital cultural comarcal

Imprimeix

El municipi aposta per les arts escèniques amb el TransArt i el Cicle de Joves Intèrprets al Palau.

Des d’ahir i fins al 24 de juliol, Sant Feliu de Llobregat esdevé un autèntic festival de les arts escèniques amb la suma de propostes de la Mostra TransArt i el Cicle de Joves Intèrprets al Palau Falguera per tal d'oferir a la ciutat tot un ventall d'activitats d'expressió cultural adreçades especialment al públic més jove, tot i que obertes a tothom.

Les exposicions artístiques del TransArt i les actuacions de grups de música locals en el marc del Cicle de Joves Intèrprets seran els pilars del programa, que es completarà amb activitats paral·leles com teatre i xerrades. A més, el Casal de Joves ofereix tallers i altres propostes lúdiques i esportives per passar un bon estiu sense sortir de la ciutat.

Una exposició, acte inaugural

La V Mostra TransArt d'Art Jove es va inaugurar ahir quan va obrir al públic l'exposició del Casal de Joves, i posteriorment, a les 20 h, quan s'obriran les sales del Palau Falguera. Les diferents exposicions estaran obertes fins al 24 de juliol. La TransArt 2016 dobla el nombre de participants i creix en espais d'exposició. En total seran 52 artistes que exposaran en diferents sales del Palau Falguera i, com a novetat, al Casal de Joves, recuperant aquest espai que va acollir les primeres edicions del TransArt als anys 90.

Pel que fa a l'augment dels artistes, s'hi incorporen els vinculats al Cercle de Belles Arts de Sant Feliu i a l'entitat local Kaligrafics. També resulta nova la participació d'alumnes que cursen batxillerat artístic a l'institut Olorda, els quals exposaran per primera vegada al Casal de Joves. Entre els participants també hi ha artistes vinculats al taller d'art de l'Ateneu Santfeliuenc, així com al col·lectiu Inútils.

 
Redacció / Foto: santfeliu.org