Viladecans ja té a punt el seu festival “Al Carrer”

Imprimeix

Enguany arriba a la seva vint-i-setena edició i hi ha previst un ampli ventall d’activitats de teatre, música, dansa, circ, màgia i pirotècnia.

De l'1 al 3 de juliol, el teatre, la música, la dansa, el circ, la màgia i la pirotècnia tornen a prendre els carrers de Viladecans. El festival “Al Carrer”, organitzat per l'Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona, aposta, en la seva 27a edició, per la coproducció d'espectacles de creació contemporània i de disciplines artístiques ben diverses.

Entre aquestes coproduccions hi ha les que s'han fet amb les companyies La Central del Circ i Cuncurulla, totes dues dins del gènere del circ. Altres espectacles destacats són "Nàufrags", de La Industrial Teatrera (teatre-clown), i "Su à Feu", de la companyia basca Deabru Beltzak (percussió i pirotècnia), que enguany celebra el 20è aniversari.

Jornada professional

Així mateix, el festival "Al Carrer" celebra una nova jornada professional, dirigida a companyies, artistes, tècnics de cultura i programadors, que tindrà lloc l'1 de juliol a l'espai Cubic, de 10.30 a 18.30h

Redacció / Foto: Arxiu