L’art santfeliuenc s’exposa al Palau Falguera

Imprimeix

El Cercle de Belles Arts presenta les obres d'una vintena d'artistes en el XXIX Saló de Primavera.

Avui divendres, a partir de les 20 hores, s'inaugurarà la XXIX exposició del Saló de Primavera del Cercle de Belles Arts a la sala d'exposicions del Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat. Aquesta mostra col·lectiva de temàtica lliure aplega l'obra d'una vintena d'artistes locals o vinculats a la ciutat que treballen diferents disciplines artístiques i són socis del Cercle de Belles Arts. Tal com ha explicat la presidenta del Cercle de Belles Arts, Luisa Elena Gámez, s'hi podrà veure "una mica de tot, des de dibuixos, escultures o pintures, amb tècniques diverses i estils molt diferents".

El Saló de Primavera ha esdevingut en les seves prop de trenta edicions un espai de referència per conèixer la divergència d'estils, propostes i tendències dels artistes de la ciutat. Entre els autors i autores que exposen la seva obra hi ha tant persones aficionades com professionals que realitzen exposicions a nivell nacional.

L'exposició es podrà visitar fins al 26 de maig, de dimarts a dissabtes, de 18 a 20 h, i diumenges i festius, d'11 a 14 h.

Redacció / Foto: Arxiu