La vicentina Carme Via presenta la seva novel·la

Imprimeix

L'acte, que va acollir a l’autora de l’obra guanyadora del VIII Premi Delta de Narrativa Escrita per Dones, va tenir lloc a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi de Llobregat.

La Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi de Llobregat va ser l’escenari divendres passat de la presentació de la novel·la guanyadora del VIII Premi Literari Delta de Narrativa Escrita per Dones. La presentació del llibre va anar a càrrec de la seva autora, Carme Via Sala. L'acte va comptar amb la presència de la tinenta d'alcaldia d'Igualtat i Drets Socials, Laura Solís.

La vicentina Carme Via Sala va guanyar el VIII Premi Literari Delta de Narrativa Escrita per Dones amb l'obra La modista i altres dones. L'acte de lliurament dels guardons es va fer l'1 de desembre, a Sant Boi de Llobregat. L'obra finalista d'aquesta edició va ser La memoria del camaleón, d'Anna López Artiaga (Sant Joan Despí). La dotació dels premis és de 3.000 euros i la seva edició per a l'obra guanyadora i 1.000 euros per a l'obra finalista. El Premi Literari Delta de Narrativa per Dones té com a objectiu fomentar la creació literària, visibilitzar, donar a conèixer i reconèixer públicament les obres literàries realitzades per dones.

Ajuntaments

Un total de nou ajuntaments del Baix Llobregat organitzen cada dos anys el Premi Literari Delta, que en aquesta edició ha comptat amb la participació de 47 treballs literaris. En l'actualitat l'organitzen els ajuntaments de Begues, Castelldefels, Esplugues, Gavà, El Prat, Sant Boi, Sant Joan Despí, Sant Vicenç dels Horts i Viladecans, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Redacció / Foto: Aj. Sant Boi de Llobregat