En marxa la nova edició del Concurs Literari Narcís Lunes i Boloix

Imprimeix

Els premis vicentins de l’edició infantil i juvenil es lliuraran el 22 de maig i els de la categoria d’adults, el 14 d’octubre, ambdós al Molí dels Frares.

Ja s’ha obert el termini de presentació de les obres per participar al Concurs Literari Narcís Lunes i Boloix de Sant Vicenç dels Horts, que enguany arriba a la seva trenta-unena edició en la categoria infantil i juvenil, la vint-i-cinquena edició en la categoria d’adults i la vuitena en adults en llegua castellana.

El termini de presentació de l’edició infantil i juvenil finalitzarà el 22 d’abril i els treballs s’han de presentar a la regidoria de Cultura i Educació (dependències municipals de Can Comamala). Pel que fa a l’edició en la categoria d’adults, el termini de presentació acaba el 31 de maig i es podran enviar per correu certificat o presentar personalment al SIAC de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts.

Lliurament de premis

El veredicte de la 31a edició infantil i juvenil es farà públic a partir del dia 13 de maig i l’acte de lliurament dels premis tindrà lloc el diumenge 22 de maig, a les 12.30 h, al Molí dels Frares. Per a cada una de les categories (prosa i poesia) s’atorgaran dos premis, un per a l’obra guanyadora i l’altre per a l’obra finalista. Els premis consistiran en vals de compra de material escolar i llibres, per un import de 60 € per als guanyadors i de 40 € per als finalistes.

Per altra banda, el veredicte del jurat de l’edició per a adults del Concurs Literari Narcís Lunes i Boloix s’emetrà el 28 de setembre i es comunicarà a través de la pàgina web de l’Ajuntament. L’acte de lliurament del premi es durà a terme en un acte públic el 14 d’octubre, al Molí dels Frares. El premi consistirà en una dotació econòmica de 1.500 euros i la publicació de l’obra guanyadora en edició comercial, amb un tiratge inicial de 750 exemplars.

Redacció / Foto: Arxiu