Sant Vicenç dels Horts continua celebrant la Setmana Santa

Imprimeix

Aquest vespre està programat la Desfilada dels Armats del Cos de Portants de Sant Crist, i la representació de l’Auto Sacramental.

Continuen els actes de la Setmana Santa 2016 a Sant Vicenç dels Horts continuen. El Cos de Portants del Sant Crist organitzarà els actes centrals d’aquest vespre: la Desfilada dels Armats pels principals carrers de la vila i la representació de l’Auto Sacramental a l’Església de Sant Vicenç Màrtir, una representació que data del segle XVI i que esdevé molt especial atès que és la única a Catalunya que se segueix celebrant en un temple en actiu. Els vicentins i les vicentines que ho desitgin podran tornar a gaudir d’una nova sessió de l’Auto Sacramental el divendres 25 de març, a les 18.30 h.

Programació d’activitats per avui:

A les 21 h Desfilada dels Armats del Cos de Portants del Sant Crist pels carrers principals de la població

Sortida del Casal Parroquial i arribada a l’Església de Sant Vicenç Màrtir
Organitzador: Cos de Portants del Sant Crist

A les 21.30 h Representació de l’Auto Sacramental. Tretze escenes dels darrers dies de Jesús fins a la seva mort. Guió escènic sobre el text més antic de Fra Antoni de Sant Jeroni (segle XVIII), amb els salms de Narcís Lunes i Boloix i amb música del mestre Antoni Casasampere.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts