‘Aixequem el teló’ apropa als papiolencs al teatre

Imprimeix

L’objectiu d’aquesta iniciativa de l’Ajuntament és potenciar la relació de la ciutadania amb les arts escèniques.

Amb l’objectiu de potenciar que els papiolencs tinguin més relació amb les arts escèniques, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament posa en marxa la campanya ‘Aixequem el teló’, que ofereix als ciutadans la possibilitat d’anar a veure espectacles en grup. La primera proposta és per al 9 d’abril, per anar al teatre Goya de Barcelona a veure l’Avar, de Molière. A la llarga, també es vol que els aficionats al teatre del poble recuperin aquesta activitat. “Podem fer moltes coses per fomentar aquesta relació”, explica Jordi Bou, regidor de Cultura del Papiol. “Per exemple, promocionar l’existència de grups de teatre locals, contractar espectacles perquè vinguin al Papiol o facilitar que els veïns participin com a públic de l’oferta d’altres poblacions.”, afegeix.

Prova pilot

La campanya ‘Aixequem el teló’ funcionarà aquest 2016 de manera pilot. Proposarà fer dues sortides. La primera, el 9 d’abril. No es vol limitar a organitzar sortides per veure només espectacles teatrals. També vol tenir en compte altres disciplines, com el circ, la màgia, la dansa, entre d’altres modalitats escèniques. En aquest sentit, des de la regidoria de cultura s’està estudiant la possibilitat d’organitzar una sortida a l’òpera, al Liceu.
Les sortides, promogudes per l’Ajuntament, compten amb la col·laboració de la biblioteca municipal i l’entitat local Associació Setmana Cultural.

Pel fet d’anar al teatre en grup, el ciutadà gaudirà d’un avantatge en el cost de l’entrada. El preu de l’entrada, subvencionada en part per l’Ajuntament, inclourà el transport en autobús.

Redacció / Foto: CB Gavà