Maria Rosa Fusté obté el Premi Nacional de Cultura 2016

Ha vist reconeguda la seva contribució al camp dels efectes digitals i la postproducció cinematogràfica i publicitària.

Maria Rosa Fusté ha vist reconeguda la seva contribució al camp dels efectes digitals i la postproducció cinematogràfica i publicitària amb el Premi Nacional de Cultura 2016, com a equip directiu d'Antaviana Films.

El Consell Nacional de Cultura i les Arts (CoNCA), que atorga aquestes distincions de la Generalitat de Catalunya des del 2001, ha destacat enguany la feina de Fusté i Aragonés amb la concessió d'un dels deu premis, considerats el màxim reconeixement cultural del govern català a persones i entitats que destaquen en el camp de la cultura.

Maria Rosa Fusté, nascuda a Esplugues de Llobregat l'any 1957, ha impulsat, juntament amb Josep M. Aragonés, diverses empreses de postproducció de referència a Espanya. Tots dos compten amb distincions acadèmiques, com els Goya i els Gaudí, i han realitzat una feina pionera al cinema digital, el 3D i la realitat virtual.

Entre els guardonats d'aquest any s'hi troben l'escriptor Enrique Vila-Matas (Barcelona, 1948), l'actriu Clara Segura (Sant Just Desvern, 1974) i la medievalista Lola Badia (Barcelona, 1951). Els Premis Nacionals de Cultura es lliuraran el 8 de juny al Teatre Metropol de Tarragona.

Redacció / Foto: Ajuntament d’Esplugues

 

 


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix