Es presenten els 24 concerts solidaris que se celebraran a Catalunya

Imprimeix

Els beneficis recaptats per donatius a la basílica o aportacions a la Fila 0 es destinaran als diferents programes de Família i Infància de la Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat.

La Basílica del Monestir de Montserrat rebrà, el proper 2 d’abril, a les 16,30 h, un dels 24 concerts del Cicle de Música Solidària: Música contra la infantil, impulsat per la Fundació Música Solidària, la Fundació Antigues Caixes Catalanes i el Grup BBVA (format per BBVA i CatalunyaCaixa). Una programació que es va presentar a Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat, tan per part dels organitzadors com del director Càritas i el bisbe de Sant Feliu de Llobregat.

El cicle, que s’allargarà durant tot 2016, es va iniciar el passat 3 de gener a la Catedral de Tortosa, i durant els mesos de març i abril haurà arribat a Granollers, Vic, Terrassa, Sabadell, Berga, Sant Cugat i Reus. L’objectiu és doble: D’una part, fer arribar la música clàssica arreu de Catalunya i de l’altre, la  captació d’ingressos pels programes socials centrats en la pobresa infantil de la Càritas Diocesanes Catalanes.

Es pretén que els concerts també facin arribar la música a llocs i persones on no arriba habitualment i que alhora siguin un altaveu obert als ciutadans, per tal d’ajudar entre tots a la tasca que està duent a terme Càritas. El cicle té una clara voluntat d’implicar el territori, i a cada concert es busca la participació de les institucions locals, comarcals i de les entitats i persones que vulguin sumar-s’hi. Aquests concerts tenen lloc a esglésies, catedrals i equipaments culturals.

Redacció / Foto: CD