El Teatre Plaza va acoliir el tancament del Projecte Mart XXI

Imprimeix

Un total de 123 alumnes de Castelldefels, Gavà i Viladecans han participat en la sisena edició del projecte. 

 

El Teatre Plaza de Castelldefels va acollir l’acte de cloenda del projecte educatiu Mart XXI. Un projecte adreçat als alumnes de segon cicle d'ESO amb grans capacitats i potencialitats però que presenten cert risc d'abandonament escolar o baixa motivació. 

Durant l'acte, els alumnes van exposar els seus treballs i es van lliurar els diplomes als centres i als estudiants que han participat. Entre els temes que l’alumnat ha treballat hi havia el llançament, navegació, aterratge i sistemes de locomoció, les telecomunicacions, els sistemes de producció i consum d’energia, la domòtica, la robòtica, la producció alimentària, les condicions climàtiques, suport vital i reciclatge de residus, el suport vital i gestió de residus, els sistemes d’obtenció, distribució i consum d’aigua i l’arquitectura. 

Amb el pretext de l'establiment d'una colònia al planeta Mart, el projecte va tenir la voluntat d'orientar, estimular i presentar la ciència de manera atractiva als i les joves. Enguany s'ha celebrat la sisena edició del projecte, pel qual han passat 123 alumnes de diferents localitats baixllobregatines. Aquest any han participat vint-i-dos centres de Castelldefels, Gavà i Viladecans. 

Mart XXI compta amb la implicació de la UPC de Castelldefels i la col·laboració econòmica de la Diputació de Barcelona. 

Redacció / Foto: Ajuntament de Castelldefels