S'aproven les bases del Concurs de Prosa i Poesia en Català de Sant Just

El certamen es dividirà en tres categories diferents i el lliurament dels premis es farà durant els actes de celebració de Sant Jordi. 

 

Ja està en marxa el XXVIII Concurs de Prosa i Poesia en Català per a no professionals, que se celebrarà per Sant Jordi. El foment de la literatura catalana i incentivar que les persones s'animin a escriure és l'objectiu principal d'aquests premis que ja fa vint-i-vuit anys que se celebren.   

Tres categories

Al certamen hi ha diverses categories de premis: nois i noies de 9 a 11 anys, joves (de 12 a 14 anys i de 15 a 17 anys) i persones adultes. El tema és lliure i les obres han de ser inèdites. S'estableixen dues modalitats de participació: prosa (narració única d'un màxim de tres fulls) i poesia (un poema o bé una petita col·lecció de poemes d'un màxim de 2 fulls).  

El termini per presentar les obres finalitza el 18 de març. El lliurament dels premis es farà durant els actes de celebració de Sant Jordi.  

Redacció / Foto: Arxiu

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix