El CINC acosta el cinema infantil en català al Baix Llobregat

Imprimeix

Un total de 45 localitats catalanes projectaran pel·lícules en català en el marc de la iniciativa entre les quals hi ha Sant Andreu de la Barca, Begues i Sant Boi de Llobregat.

El cinema infantil en català arriba a quaranta-cinc localitats de Catalunya de la mà del CINC, el programa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, que ja té 16 anys d’existència. Amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i diverses institucions, entitats i cinemes, el CINC potencia l’oferta de pel·lícules en català amb una programació de reestrena, preus baixos i àmplia distribució territorial. Només l’any passat va comptar amb 60.000 espectadors.

Entre les localitats que arribarà el CINC es troben Begues (Cinema Casal Taatre El Goula-Centre Cívic) i Sant Andreu de la Barca (Cines Àtrium), a més de Sant Boi de Llobregat (Cinemes Can Castellet, que s’ha incorporat enguany. Aquest primer semestre els films més projectats seran Hotel Transsilvània 2, Charlie Brown i Snoopy, Atrapa la bandera, Coco, el petit drac, Del revés, Els Mínions i Home.

 Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi