Arrenca aquest diumenge el 34è Cicle d’Espectacles familiars

Imprimeix

L’espectacle Mòbilus, de la companya Addaura Dansa i que fusiona dansa, màgia, titelles, ombres i circ, inicia l’edició d’aquest any al Centre Parroquial de Sant Feliu de Llobregat.

Aquest diumenge 31 de gener s'engega una nova temporada del Cicle d'Espectacles familiars organitzat per Xarxa Sant Feliu. Mòbilus, un espectacle que fusiona dansa, màgia, titelles, ombres i circ, inspirat en l'obra de l'escultor nord-americà d'Alexander Calder, marcarà l'inici de la temporada 2016. El cicle, que és l’única programació estable d'arts escèniques al municipi baixllobregatí adreçada als infants i les seves famílies, arriba enguany a la 34a edició. La temporada portarà novament a l'escenari del Centre Parroquial un espectacle un diumenge al mes.

Amb el Cicle d'Espectacles familiars, el grup Xarxa Sant Feliu vol oferir diferents gèneres artístics com teatre, titelles, musical, dansa, màgia, contes i circ per educar als infants en la creació d'un esperit crític a través d'espectacles de qualitat en català que es puguin gaudir en família.

La resta de programació és la següent:

 21 de febrer, 12 h

Una carretada de contes, de la companyia La Guilla Teatre 

Dos personatges molt curiosos, la Filigrana Gràcia i en Joseph Tour, viatgen acompanyats d'un carro carregat d'històries que han anat recollint arreu al llarg dels anys. 

13 de març, 12 h

Canta'm un conte, de la companyia Nyiguit

De la mà de dos peculiars personatges sentirem explicar i cantar tres contes populars a través d'una música totalment original i composada especialment per a l'espectacle. Els tres contes cantats són: La rateta que escombraba l'escaleta, Les set cabretes i el llop i El Patufet.

24 d'abril, 12 h

Tut-turut-princesa, de la companyia La Bleda

La Princesa Bleda ha perdut el seu tresor i emprèn un viatge per recuperar-lo. El trobarà, però en un lloc ben diferent del que s'havia imaginat. I és que el seu tresor també és ben diferent del que qualsevol pot imaginar.

15 de maig, 12 h

Tea time, a càrrec de Txema màgic

És l'hora del te i en Txema espera visita a casa seva. Mentre passa el temps esperant inicia un espectacle de màgia visual amb aparicions, desaparicions, manipulacions i moltes il·lusions que transformen la realitat.

Redacció / Foto: Addaura Dansa