El molinenc Albert Viñas guanya un dels Premis Clic!

En la divuitena edició del certamen s’hi van presentar presentat un total de cinquanta-tres participants i un total de cent-nouranta set obres.

Albert Viñas ha estat proclamat vencedor de la modalitat 100è Aniversari de la Federació Obrera de la divuitena edició dels Premis Clic!. La fotografia guanyadora mostra una dona vestida d’època comprant una entrada pel cinema que es projectava a la Federació. L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc el dissabte 30 de gener al local del Centre Excursionista de Molins de Rei i està emmarcat dins dels actes de la Fira de la Candelera.

L’obra “Federació 1” del molinenc Albert Viñas s’ha endut el premi especial 100è Aniversari de la Federació Obrera dotat amb 500 euros. Pel que fa a la modalitat Molins de Rei els premiats van ser Luís Leandro Serrano i José Reyes; a la modalitat Esports de Muntanya els premiats van ser Josep Mª Fontanet i Josep Gabaldà; i, finalment, a la modalitat lliure el guardó se’l va endur José Beut i l’accèssit José Ramon Luna.

Més d’una cinquantena de participants

En aquesta nova edició s’hi van presentar un total de 53 participants, 21 més que a l’any 2015. A més es va incrementar el nombre d’obres presentades, passant de les 177 a les 197. Els Premis Clic! estan dotats amb 3.000 euros i s’han consolidat com un dels certàmens fotogràfics més populars de la comarca.   

Redacció / Foto: Ajuntament de Molins de Rei

 

 

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
115

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix