Sis ciutats baixllobregatines participen en la XII Trobada del RECE

Imprimeix

Representants de Sant Feliu, El Prat, Sant Boi, Viladecans, Gavà i Sant Just Desvern es van desplaçar a Rivas Vaciamadrid amb la finalitat d’analitzar les diferents iniciatives municipals al voltant de l’educació i la cultura.

Un total de sis dels dotze municipis baixllobregatins associats a la Red Estatal de Ciudades Educadoras (RECE)  -El Prat, Sant Boi, Sant Just Desvern, Gavà, Sant Feliu i Viladecans- van participar en la dotzena edició de la Trobada del RECE a Rivas Vaciamadrid (Madrid) amb la finalitat d'analitzar les diferents iniciatives municipals al voltant de l'educació i la cultura. En la trobada, que se celebra cada dos anys, van participar 150 persones representants dels diferents municipis adherits. Un dels acords de l'esdeveniment va ser l'elecció de Lleida com la nova ciutat coordinadora de la RECE per al període 2015-2017. 

Durant la trobada de la RECE també es va fer una taula rodona d'autoritats locals sota el títol "Ciutats educadores: 25 anys de compromís amb la igualtat d'oportunitats, la participació, la solidaritat i la democràcia" en la qual es va debatre sobre els reptes que implica la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de les Administracions Locals (LRSAL), així com sobre la transversalització de l'educació en el projecte municipal.

Redacció / Foto: RECE