Gavà recordarà aquest gener les víctimes de l’holocaust

Imprimeix

L’Espai Maragall organitzarà dues activitats: l’obra de teatre “Un cel de plom” i el documental de Marc Farré “Les portes de l’infern”.

Gavà se suma a la commemoració, aquest mes de gener, del Dia Internacional en Memòria de les Víctimes de l'Holocaust amb dues propostes a l’Espai Maragall a través de les quals es pretén fer reflexionar sobre la necessitat de mantenir viva la memòria històrica.

La primera serà l’obra de teatre “Un cel de plom”, protagonitzada per la reconeguda actriu Mercè Arànega que, en aquest muntatge, es posa en la pell de Neus Català, última supervivent catalana dels camps de concentració nazis. Es tracta de l’adaptació de la novel·la de l’escriptora Carme Martí que es podrà veure el 23 de gener, a les 20 hores.

Documental

D’altra banda, el 30 de gener a les 20 hores es projectarà el documental del periodista dels mitjans municipals  Marc Farré "Les portes de l'infern", un treball fet a partir de la visita i les reflexions dels i les alumnes de l' Institut de Bruguers durant la seva visita al camp de concentració de Buchenwald. En aquest cas l’entrada és lliure.

Redacció / Foto: Arxiu