La Federació d’Ateneus de Catalunya premia l’OlesaAteneu

Imprimeix

Va ser guardonada amb el premi a la Capacitat d’Innovació dels Premis Ateneus 2015.

L’Associació OlesaAteneu ha estat guardonada amb el Premi a la Capacitat d’Innovació, dels Premis Ateneus 2015, que concedeix cada any la Federació d’Ateneus de Catalunya. En concret el jurat dels premis ha valorat com a innovadora l’estratègia de creació de l’entitat (vegeu el document “innovació.pdf”, on hi ha explicada quina ha estat l’estratègia guardonada).

L’objectiu d’OlesaAteneu és promoure la cultura en general i facilitar iniciatives culturals procurant sempre la transversalitat i la col·laboració de creadors, promotors, entitats i persones interessades, tot afavorint l’intercanvi i l’ajuda mútua.

Des de l’entitat cultural olesana es manifesta, a través d’un comunicat, que “és per a nosaltres un gran goig que, quan encara no hem complert el primer any de constitució de l’entitat, hàgim rebut aquest premi, perquè ens anima a continuar pel camí encetat, que pretén consolidar el projecte tenint en compte múltiples aportacions i col·laboracions amb altres entitats culturals i persones.”

Redacció / Foto: OlesaAteneu