Cornellà acull l’onzena Trobada Tintinaire de Catalunya

Imprimeix

El Parc de Can Mercader i el seu Palau acolliran un ampli ventall d’activitats relacionades amb el famós personatge i còmic.

La trobada de seguidors del Tintín arriba a Cornellà de Llobregat. Demà diumenge 8 de novembre, a partir de les 10 del matí, se celebrarà al Parc de Can Mercader la XI Trobada Tintinaire de Catalunya.  Aquesta Trobada està organitzada per l'associació 1001 tintinaires de Catalunya i hi col·laboren l'entitat sociocultural Identitat, Amics del Ferrocarril de Cornellà, Museu Palau de Can mercader i l'Ajuntament de Cornellà.

El matí estarà amanit de diverses activitats per als infants; amb tallers i conta-contes, viatges amb el trenet des de l'estació de Molins de Dalt, exposició de vehicles d'època a càrrec de Vintage Car Club de Sant Andreu i les parades de venda d'objectes tintinaires. A les dotze del migdia, al Palau de Can Mercader, s’inaugurarà l'exposició "Jo encara diria més", sobre els diferents idiomes en què s'ha publicat Tintín (es podrà visitar durant les pròximes setmanes coincidint amb la celebració de la 31a Mostra de Còmic). Després l'Albert Jané, traductor de còmics i exdirector de Cavall Fort, farà el Pregó de la Trobada. A la tarda, també al Palau de Can Mercader, hi haurà una guiada i un concurs tintinaire, amb entrega de premis.

Redacció / Foto: Arxiu