La XXIV Mostra de Jazz de Sant Boi presenta un cartell de luxe

Imprimeix

El certamen torna a apostar per la presència de veus i instrumentistes de l'escena internacional on cal destacar l’actuació de La Locomotora Negra.

Els casals de Sant Boi de Llobregat seran escenari les nits dels divendres d'octubre i novembre, dels sis concerts de la XXIV Mostra de Jazz. L'actuació de La Locomotora Negra és un dels grans atractius d'una programació que torna a apostar per la presència internacional amb la veu de Tricia Evy, de La Martinica, i el saxo tenor del nord-americà Benny Sharoni.

També actuaran Sweet Marta & The Blues Workers, qu obriran la Mostra de Jazzz ambla força interpretativa de Sweet Marta i la seva banda (16 d'octubre, 22 hores, Casal Ciutat Cooperativa i Molí Nou). El 23 d’octubre, a les 22 hores al Casal Camps Blancs, serà el torn de Benny Sharonni & Toni Solà Band, que ha escollit Sant Boi per a la seva presentació a Europa.

El 30 d’octubre actuarà Tricia Evy. Una veu femenina internacional, particular i fresca, amb el sabor inconfusible de les Antilles (22 hores, Cal Ninyo) i el 6 de novembre serà el torn del Tradicional Jazz Ensemble. Aquest quartet de llarga trajectòria, liderat pel gran trompetista argentí Pepe Robles, agradarà als amants de jazz més clàssic (22 hores, Casal Casablanca).

D’altra banda, una de les millors vocalistes del moment, amb una veu particularment emotiva, presenta a Sant Boi, juntament amb la seva banda, el CD 'Open gate' (13 de novembre, 22 hores, Casal Marianao). Es tracat de Susana Sheiman & Open Gate

I finalment la Mostra de Jazz de Sant Boi tancarà el 30 de novembre a Can Massallera amb La Locomotora Negra. Disset músics sobre l'escenari garanteixen prou ritme com per no deixar de moure els peus. Una formació orientada bàsicament al jazz negre en la seva vessant més popular i que manté com a referència estilística les orquestres de l'època del swing

Redacció / Foto: Arxiu