Martorell recuperarà el Círcol com a Centre de Serveis a les Entitats

Imprimeix

També hi haurà un espai per a les oficines de la regidoria de Comunicació, Cooperació i Participació de l’Ajuntament.

El Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PSAPM) recuperarà en un futur pròxim l’equipament del Círcol com a Centre de Serveis a les Entitats i oficines de la regidoria Comunicació, Cooperació i Participació. Els martorellencs van poder accedir a la zona d’exposició de l’equipament durant la jornada de portes obertes que va tenir lloc durant la festa del Roser. Aquest nou espai és fruit de la signatura del conveni entre consistori municipal i El Progrés.

Quatre espais diferenciats

El Círcol es dividirà en quatre espais que s’anarien adequant per fases. En la primera fase, ja finalitzada, s’ha adequat l'espai per a la regidoria de Comunicació, Cooperació i Participació, on es farà el servei d’assessorament a les entitats i un espai per a exposicions. En la segona fase, que finalitzarà aviat, s’adaptaran dues sales polivalents per a reunions o jornades. I en una tercera fase, es crearà un espai amb sales de reunió i de treball per a les entitats.

Punt estratègic

Gràcies a la seva ubicació a la plaça de la Vila, el Círcol pot tenir un paper important en la dinamització de la Vila. Dotant-la d’un espai i un projecte molt funcionals, amb unes instal·lacions que permetin acollir tot tipus d’activitats; i potenciant especialment activitats que busquin la dinamització social i cultural del nucli antic.

Redacció / Foto: Ajuntament de Martorell